Diensten

Bestrating

Van een grondige voorbereiding tot nette afwerking, wij ontzorgen u totaal in straatwerk. Met vakmanschap in straatwerk en alle benodigde machines verzorgen wij de volledige bestrating in eigen beheer, mede hierdoor kunnen wij snel en goed uw bestrating leggen.
Wij werken zowel voor particuliereen als voor bedrijven.
Bedrijven maken gebruik van onze diensten voor bestrating van onder meer wegen, pleinen, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Voor particulieren leggen wij sierbestrating, tuinbestrating, opritten, paden, trappen en stapelblokken voor verhoogde borders etc.

Grondverzet

Wij zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en tot aan de knieën in de modder te staan. We denken mee in oplossingen en ontzorgen jou. Wij hebben voldoende ervaring op het gebied van grondverzet en hebben plezier en passie in ons werk.  Wij zijn er voor elke klus! Dankzij ons team kunnen wij snel, flexibel en kundig in actie komen!

Sloopwerken

voor Höfke is slopen meer dan alleen slopen. Wij willen goed en verantwoord slopen. Dat vraagt in de eerste plaats om vakmanschap. Maar het vereist ook visie en oog hebben voor de toekomst. Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Veel nieuwe plannen beginnen met slopen, maar dan wel met de verantwoordelijkheid voor zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Elk project benaderen wij dan ook op dezelfde manier. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels. Een persoonlijk relatie met onze klanten voorop staat. Of het nu gaat om slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering, containertransport of stofarme renovatiesloop bij ons bent u op het juiste adres.

Klus- en tuinwerken

Er zijn van die klussen waar u maar niet aan toe komt. Misschien kosten ze u te veel tijd of mist u het juiste gereedschap. Een relatief klein klusje kan al snel een aantal uur in beslag nemen. Natuurlijk heeft u geen zin om al uw vrije tijd te besteden aan het klussen in en rondom uw huis. Er is echter een simpele oplossing: neem contact op met Höfke. Wij verzorgen uiteenlopende klussen voor zowel particulieren als bedrijven in Limburg.

Höfke kan ook uw tuinaanleg verzorgen, vanaf de basis tot aan een prachtige droomtuin die helemaal af is. Een goed advies kost u niets! We hebben ervaring met het aanleggen van diverse tuinen in geheel Limburg.
Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

  • Grondwerk bestaande uit: uitzetten terrein, drainage, spitwerk, maken van hoogteverschillen, leveren en verwerken van materialen zoals grond, zand, puin en bemesting.
  • Inrichting van de tuin door het aanbrengen van bestrating, schuttingen en halfverharding.
  • Realiseren van vijvers, zwemvijvers, constructies, pergola’s, overkappingen en afscheidingen zoals hekwerken.
  • Ook maken wij beplantingsplannen inclusief het leveren en aanbrengen van bomen en andere beplanting inclusief de nodige bemesting.
  • Het aanleggen van gazon d.m.v. zaaien of graszoden.
  • Uiteraard zorgen we ook voor de afvalverwerking, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.